Nepřehlédněte:

ŠKOLA:

Vážení rodiče, pokud jste si vybrali naší školu pro svého budoucího prvňáčka, přečtěte si pozorně na úřední desce informace k zápisu do 1.třídy, který se koná 9.dubna a zvolte si časový termín, který vám vyhovuje.

PŘEČTĚTE SI NĚCO

O škole

Naši školu navštěvují žáci nejen z Mýta, ale i ze širokého okolí. Jako příspěvková organizace se ve spolupráci s městem neustále snažíme zajišťovat žákům co možná nejlepší zázemí, aby v kombinaci s kvalitní výukou byli dobře připraveni na vyšší stupně vzdělávání a na zdárný vstup do produktivního života.

Jsme vždy velice rádi, když naši žáci dosáhnou úspěchů, které jsou nejlepší vizitkou našeho společného snažení. I o tom by mimojiné měly webové stránky vypovídat. Taktéž by vám měly, máte-li k mýtské škole osobní vztah, připomenout a přiblížit prostředí školy i poskytnout mnohé praktické informace.

FOTOGRAFIE

Přejeme vám užitečné a příjemné chvíle zde strávené. Na základní škole většinou prožijeme největší část života věnovaného vzdělávání, projdeme zde vývojem od dětství k dospívání a také později snad nejčastěji právě na základní školu vzpomínáme.

Mnoho zdaru!

Nejnovější

Články

Hasík - 2.třída

Školní akce

Lyžařský kurz

Školní akce

Duhová pohádka

Školní akce

Preventivní program - Duhová pohádka (představení pro 1.-3. třídu)


Nadcházející

Akce

Co nás tento školní rok čeká

Nadcházející akce